єВідновлення єВідновлення
Купуючи у нас<br>ви підтримуєте ЗСУ Купуючи у нас
ви підтримуєте ЗСУ
Написати 0
оформити

Гіперпрессованна облицювальна цегла

 Відгуків: 0

Гіперпрессована облицювальна цегла стає все більш популярною завдяки своїм чудовим якостям як оздоблювальний матеріал. Декоративний стиль фасадів будинків незвичайної форми, паркани і всілякі огорожі, оздоблення малих архітектурних форм та багато іншого підвладне цього матеріалу.

Її не можна назвати новою або сучасною, це скоріше, забуте старе, яке пройшло випробування часом. Вже більше двадцяти років її виготовляють в Україні, з кожним роком підвищуючи фізико-хімічні властивості цегли. Нинішня її якість нічим не поступається європейським аналогам, а в деяких аспектах, перевершує її.

гиперпрессованный облицовачный кирпич

Матеріал повністю екологічний, виготовляється з природного мінералу - доломіту. Метод безобжівого виробництва дозволяє домогтися високої міцності матеріалу, стійкості до перепадів зовнішньої температури, вологостійкості і теплопровідності. Експериментальним шляхом було доведено, що чим більше опір у матеріалу до низьких температур, тим більше його міцність. Так що гіперпрессована цегла, маючи високі показники, прослужить не один рік.

Крім іншого, така цегла має низький відсоток водопоглинання, що дає можливість застосовувати його в будівництві, круглий рік. На відміну від керамічної цегли, під час укладання якого в зимовий час, можуть з'являтися сольові відкладення.

Чудовий вибір колірних рішень, форм і розмірів, а технологія виготовлення за методом механічного відколу робить таку цеглу справжньою знахідкою для будь-якого дизайнера або архітектора. Лицьова цегла займає особливе місце в художньо-архітектурної особливості будівлі.

Українські виробники виробляють цеглу декількох видів:

  • Повнотіла
  • Лицьова
  • Декоративна
  • Плитка декоративна

Як фарбувальні пігменти застосовують склади окису заліза, що мають всілякі допуски і дозволу на застосування їх у виробництві матеріалів для будівництва. Вони дуже стійкі до дії агресивних середовищ, ультрафіолетового випромінювання і різних корозій.

Гіперпрессована цегла відрізняється від традиційного:

  • механічною міцністю в межах (250 кг/см2),
  • ерозійною стійкістю (150 МРЗ),
  • чудовою адгезією з розчином будь-якого складу.

Технологічні переваги

  • якісне виробництво цегли
  • геометричні форми і розміри
  • висока міцність при навантаженнях
  • стійкість колірного наповнювача
  • екологічність 

Приклад використання цегли в будівництві

В даний момент на складі такої цегли немає, так як не сезон ще. Зараз представлений великий вибір силікатної цегли, повнотілої цегли так газо- піноблок.

Товари до даної статті

Піноблок

Піноблок

Піноблок - будівельний матеріал, виробляється з різновиду пористого бетону - пінобетону. У будівництві застосовується як утеплювач, дозволяє зводити б

Ціну уточнюйте
Газоблок Стоунлайт (шт.)

Газоблок Стоунлайт (шт.)

Газоблок - це пористий бетон, який виготовляється шляхом змішування цементу, піску, води, вапна й алюмінієвої пудри, як газообразователь. Застосовують

за шт.

52.80грн за шт.

51.60грн/шт. оптова ціна

Цегла червона, 250х120х65 мм

Цегла червона, 250х120х65 мм

Цегла-один з найбільш затребуваних матеріалів у будівництві Це штучний камінь правильної форми, вироблений з мінеральних матеріалів. Вироблятися випал

8.20грн за шт.

7.90грн/шт. оптова ціна

Цегла силікатна, 250х120х65 мм

Цегла силікатна, 250х120х65 мм

Цегла силікатна - екологічно чистий будівельний матеріал. У склад входить вапно, пісок і не велика кількість добавок. Силікатна цегла буває: одинар

11.10грн за шт.

10.80грн/шт. оптова ціна

Відгук про  "Гіперпрессованна облицювальна цегла"

Написать отзыв