єВідновлення єВідновлення
Купуючи у нас<br>ви підтримуєте ЗСУ Купуючи у нас
ви підтримуєте ЗСУ
Написати 0
оформити

Чим краще утеплити мансардне приміщення?

 Відгуків: 0
Мансардне приміщення - це житлове приміщення під дахом вашого будинку. Тому, при утепленні мансард, використовують базальтові вати з особливими характеристиками, в яких так потребує підкровельний житловий простір: це і щільність вати, її теплопровідність, і звукоізоляція від зовнішнього середовища - що дуже важливо для мансард!
Для утеплення мансард використовується базальтовий утеплювач в матах (плитах, листах). Товщина його не повинна бути меншою за 150 мм. Часто використовують і 200 мм (і навіть 250 мм), для більшої звуко- і теплоізоляції.
При утепленні мансард, як правило, вату кладуть «пирогом» - це набір базальтових плит, товщиною 100 + 50 мм, або 100 + 100 мм, які обов'язково кладуть між кроквами в шаховому порядку - так перекриваються всі щілини і стики між ними для більшої ефективності утеплення.
утелпение мансарды
Ділянки споруд покрівлі, де використовується мінеральна вата, обов'язково покриваються гідрозахисною і пароізоляційною плівками. Це дуже важливий етап в утепленні, так як намокання вати всього на 2% по загальній масі, призведе до зниження ефективності утеплення в 2 рази.
За технологією базальтова вата для мансард повинна мати щільність від 30 до 50 кг/м3.
Це вати - Технолайт ( 35 щільність) Техноблок ( 45 щільність)  або на 20% дорожчі західні аналоги, напр Rockwool. 
Вона володіє відмінними тепло- і звукоізоляційними властивостями, для більш комфортного проживання на Вашій мансарді. Ви будете забезпечені тишею під вашою дахом від впливів зовнішнього середовища (вітер, дощ, град ...), а мінімальні теплопропускні здатності збережуть не тільки тепло Вашого будинку і зменшення витрат на опалення взимку, але і допоможуть запобігти мансардне приміщення від перегріву в спекотні літні дні .

Товари до даної статті

Акція
Техноніколь (Світондейл) Роклайт, базальтова вата

Техноніколь (Світондейл) Роклайт, базальтова вата

Базальтова Вата Техноніколь Роклайт застосовується в цивільному та промисловому будівництві для теплоізоляції мансардних приміщень, міжкімнатних перег

за м2

73.50грн за м2

70.00грн/м2 оптова ціна

Paroc Was-25 базальтова вата зі скловолокном для вентфасадів і покрівлі

Paroc Was-25 базальтова вата зі скловолокном для вентфасадів і покрівлі

Плита Paroc Was-25 - вітрозахисна плита, виготовлена ​​з базальтової вати. З одного боку покрита стеклохолстом. Зроблена з негорючого матеріалу.

за м2

153.30грн за м2

151.70грн/м2 оптова ціна

Rockwool Рокмін, базальтова вата

Rockwool Рокмін, базальтова вата

Rockwool «Rockmin" тепловий і звукоізоляційний матеріал, що відноситься до групи найлегших матеріалів у вигляді плит різної товщини, об'

за м2

101.50грн за м2

93.00грн/м2 оптова ціна

Knauf Insulation twin, скловата в рулоні, 2х50 мм

Knauf Insulation twin, скловата в рулоні, 2х50 мм

Мінераловатні утеплювачі KNAUF Insulation в рулонах - це теплоізоляційні матеріали, які виробляються з розплавів силікатних мінералів і використовують

за рулон

1049.80грн за рулон

1029.80грн/рулон оптова ціна

Відгук про  "Чим краще утеплити мансардне приміщення?"

Написать отзыв