єВідновлення єВідновлення
Купуючи у нас<br>ви підтримуєте ЗСУ Купуючи у нас
ви підтримуєте ЗСУ
Написати 0
оформити

Як правильно зробити цементно-піщану стяжку підлоги?

 Відгуків: 0
Як правильно зробити цементно-піщану стяжку підлоги?
Для того щоб правильно залити стяжку, щоб вона мала довговічний термін служби і добре трималася, поверхня потрібно добре підготувати.
На цьому етапі немає ніяких премудростей - потрібно просто з поверхні прибрати пил і сміття. Перед нанесенням цементно-піщаної стяжки або наливної підлоги, для хорошого зчеплення з поверхнею, поверхня потрібно прогрунтувати, підійде будь-яка грунтовка.
Наступним етапом є установка маячків. Їх встановлюють на відстані трохи більше метра один від одного. Кріпляться до підлоги вони за допомогою густого цементного розчину. Маячки потрібні для рівня.
как сделать стяжку - этапы работ
Після установки маячків настає етап заливки підлоги. Для цього підійде суміш піску з цементом, в пропорції 1: 3 або стяжка, .Якщо у вас стандартна стяжка до 4 см. то підійдуть популярні суміші в ціновому сегменті 30-40 грн. - Полімін СЦ5, Майстер Базис або Крайзель 441. Для теплої підлоги - стяжки трохи дорожче, тому що вони еластичні (витримують перепади температури) - це Артісан С42, Майстер Ренмікс.
Стяжка заливається між маяками і правилом вирівнюється рівень розчину по маяках. Розчин укладається від дальнього кута кімнати і простягається на себе, інакше самі опинимося в кутку і не зможемо вийти. Щоб не було тріщин необхідно два-три рази змочити стяжку водою при затвердінні. А через пару днів вже можна буде ходити. Після цього дістаються маячки і заливаються щілини, інакше маяки почнуть іржавіти. Після цього очікування - чотири тижні до повного висихання.
Все, стяжка готова! Якщо всі кроки зроблено правильно, то вийде горизонтальний рівну підлогу без великих тріщин і раковин.
При комбінованій стягуванні, після цього заливається самовирівнюючий розчин (або наливна підлога) - саме він забезпечує ідеально гладкий і рівну підлогу, під остаточне фінішне покриття - лінолеум, ламінат, паркет, ковролін і т.д. Врахуйте що наливна підлога теж буває для різної товщини підлоги, морозостійкій, для теплої підлоги.
Що стосується видів стяжки - то про це можна прочитати тут.

Товари до даної статті

Цемент М-500, підвищеної міцності, 25 кг

Цемент М-500, підвищеної міцності, 25 кг

Цемент М- 500, 25кг Цемент М- 500 - порошкоподібний будівельний в'яжучий матеріал. Цемент марки М- 500 застосовується в усіх будівельних сфе

за шт.

118.40грн за шт.

116.20грн/шт. оптова ціна

Ceresit CN-83, для термінового ремонту стяжок (5-35 мм), 25 кг

Ceresit CN-83, для термінового ремонту стяжок (5-35 мм), 25 кг

Суміш Ceresit CN-83 призначена для вирівнювання бетонних недеформованих основ усередині і зовні будівель. Використовують як для ремонту існуючих стяжо

641.00грн за шт.

496.90грн/шт. оптова ціна

Момент Стяжка, цементна стяжка (30-50 мм), 25 кг

Момент Стяжка, цементна стяжка (30-50 мм), 25 кг

Момент стяжка (товщина шару від 30мм до 50мм), для внутрішніх робіт. Застосовується для заливки стяжки на жорсткі поверхні, вирівнювання і ремонту

124.10грн за шт.

118.90грн/шт. оптова ціна

Сітка анкерна кладочна

Сітка анкерна кладочна

Анкерная кладочна сітка - це зварна сітка, яка виходить шляхом зварювання металевих волокон одного діаметра перпендикулярних один до одного. Діаметр в

Більше варіантів
за шт.

133.60грн за шт.

127.60грн/шт. оптова ціна

Відгук про  "Як правильно зробити цементно-піщану стяжку підлоги?"

Написать отзыв