єВідновлення єВідновлення
Купуючи у нас<br>ви підтримуєте ЗСУ Купуючи у нас
ви підтримуєте ЗСУ
Написати 0
оформити

Перші правила, які потрібно знати при будівництві свого будинку.

 Відгуків: 0
У наші дні люди швидко втомлюються від міської суєти, яка псує нерви і здоров'я. Багато людей замислюються про те, щоб жити недалеко від міста. Дихати свіжим повітрям, захистити себе і своїх дітей від викидів з заводів. Після деяких роздумів багато хто вирішує, що пора будувати свій власний заміський будинок.
Что требуется для строительства своего загородного дома?
перд тем как строить свой домДля того, щоб почати будувати власний заміський будинок, потрібно вибрати територію для побудови. Після ви окупається земельну ділянку, залишаючи деяку кількість землі навколо майбутнього будинку. Після ви повинні створити або вибрати проект майбутнього котеджу. Треба продумати все до деталей. Порадьтеся зі знайомими, які вже будували собі будинки. Це допоможе Вам визначитися з рішенням. Для себе ви повинні точно знати: скільки у вас буде кімнат в будинку, план розташування кімнат, місце розташування вікон і подібні деталі. При наявності машини - подумайте про відведеному під гараж місці. Найміть професіонала, архітектора, який втілить всі ваші думки і бажання на папері. Ви можете замовити кілька різних проектів і після вибрати одні, який вам найбільше подобається.
Вас чекають стабільні удари по гаманцю, досить болючі і великі удари. Будівництво - це великі витрати. Звичайно, є варіант сильно заощадити - коли ви самі будете і архітектором, і робітником на своїй будові.
Потім слід все оформити офіційно, юридично. Кошторис містить в собі всі подробиці. Перелік всіх робіт і матеріалів, ціни на матеріали і на роботу. Тому краще найняти юриста, який би все це перевірив.
Є кілька важливих речей, які корисно знати. Ось парочка таких прикладів:

1. Ніколи не робіть товщину стін менше. Товщина стін - запорука міцності, фортеці будинку. Це знизить міцність і підвищить витрату тепла.

2. Коли будете займатися облицюванням стін, пам'ятайте про повітряномузазорі. Стіни повинні «дихати»

3. Внутрішні перегородки можуть бути з пористого бетону

В наші дні стали доступними найрізноманітніші технології для будівництва будинків.
Особливу популярність набирають котеджі, які були побудовані за канадською системою (технології). Каркас котеджу складається з висушеної деревини, а її з зовнішньої сторони закривають  ОСБ плитами, всередині яких лежить базальтовий наповнювач. Завжди використовуйте тільки високоякісні матеріали. Це буде гарантом довгого життя вдома.

Товари до даної статті

QSB, вологостійка деревно-стружкова плита, 1250х2500 мм

QSB, вологостійка деревно-стружкова плита, 1250х2500 мм

QSB - високостійка деревностружкова плита, вироблена з сортувальної стружки, просочена спеціальними клейовими речовинами. Це дозволяє використову

за лист
Ціну уточнюйте
Цемент М-400

Цемент М-400

Цемент М -400, 25 кг Цемент - порошкоподібний будівельний в'яжучий матеріал. Цемент марки М -400 використовується для виробництва бетонних і

за шт.

112.50грн за шт.

110.10грн/шт. оптова ціна

Цегла червона, 250х120х65 мм

Цегла червона, 250х120х65 мм

Цегла-один з найбільш затребуваних матеріалів у будівництві Це штучний камінь правильної форми, вироблений з мінеральних матеріалів. Вироблятися випал

8.20грн за шт.

7.90грн/шт. оптова ціна

Техноніколь (Світондейл) Технофас, базальтова вата

Техноніколь (Світондейл) Технофас, базальтова вата

Базальтова вата Техноніколь Технофас застосовується в цивільному та промисловому будівництві для теплоізоляції стін, з пристроєм шару з захисно-декора

за м2

246.20грн за м2

239.70грн/м2 оптова ціна

Відгук про  "Перші правила, які потрібно знати при будівництві свого будинку."

Написать отзыв