єВідновлення єВідновлення
Купуючи у нас<br>ви підтримуєте ЗСУ Купуючи у нас
ви підтримуєте ЗСУ
Написати 0
оформити

Тепла кераміка

 Відгуків: 0
Керамічні блоки - це об'ємний пористий матеріал, який володіє прекрасними теплоізоляційними властивостями.
У процесі випалу до складу глиняної маси додають тирсу з відходів деревини. Керамічний блок має вертикальні отвори, через які конденсована тепло надходить всередину будинку. Якщо порівнювати представлений матеріал з піноблоків, то його теплоізоляційні властивості на порядок вище. Будинок, побудований з керамічних блоків, не вимагає додаткового утеплення.
Керамические блоки
Маючи товщину 51 см, а також, володіючи високою міцністю і малим відсотком теплопровідності, дозволяє будувати стіни з блоків, в один ряд. Такий варіант підходить якнайкраще для регіонів з помірним теплим кліматом.
Розумним було б перед початком будівельних робіт зробити розрахунки споживання і витрати тепла, з огляду на при цьому місце розташування, фактичну площу будівлі, а також його експлуатаційні характеристики.
керамоблоки
Виробники пропонують керамічні блоки різних розмірів
Стандартна висота — 238 мм
Ширина — 250 мм
Параметри висоти і ширини можуть змінюватися в залежності від розмірів будови. В асортименті є також крім кладок блоків, елементи кутовий кладки, різного виду прорізів, простінків.
Якщо розглядати продуктивність кладки з керамічних блоків, вона набагато ефективніше, ніж кладка зі звичайної цегли. Один блок замінює 16 стандартних за розміром, цегли, так що терміни будівництва скорочуються до мінімуму.
Лицьова сторона керамічного блоку має пазо-гребневую систему з'єднання. Це говорить про те, що розчин наноситься тільки на горизонтальну його частина. Система з'єднання за принципом шип-паз забезпечує надійне з'єднання захищає кладку від проникнення холодного повітря.
керамоблок
Які суміші використовувати для кладки керамоблоков?
Щоб зменшити відсоток втрати тепла, особливо на кладок швах, кладку керамічних блоків рекомендують проводити на спеціальний мінеральний клей, а не на цементному розчині. Таким способом можна зменшити товщину шва на 1 мм. Наприклад, Полімін ПБ-75 —з перлітом. У магазинах Києва - спеціалізовані суміші - наприклад Бауміт Термомортель, знайти досить складно.
Для будівництва будинків з керамічного блоку найдоцільніше застосовувати двокомпонентний поліуретановий склад. З його допомогою збільшуються темпи будівництва, особливо в зимовий період.
Як виробляють кладку з керамічного блоку?
Початок кладки відбувається з кутів. Виставляються по шнуру кутові блоки, і викладають перший ряд. Горизонтальність кладки перевіряють спеціальним рівнем. Підгонка блоків здійснюється за допомогою гумового молотка, щоб не порушити цілісність матеріалу. Після того як перший ряд покладений роботу зупиняють на 12 годин, для створення твердого грунту для подальших рядів. Після, відбувається кладка другого ряду і також як в першому ряду, з кута, зміщуючи вертикальні шви на робочу площину нижнього блоку.
кладка из керамического блока
За допомогою спеціального пристрою розчин наносять по всій поверхні. У разі провалювання розчину в пазові поглиблення, шви прокладають стекловолоконной сіткою. Коректність та дотримання розмірів кладки, схилом, шнуром, на око або лазерним нівеліром. Після того як робота завершена всю площу кладки бажано накрити поліетиленом або вологостійким брезентом.
Бувають випадки, коли довжина стіни не відповідає розмірам блоку. Для цього застосовують метод підрізування до потрібних розмірів. З керамічним блоком це не складе великих труднощів, матеріал прекрасно можна розпиляти за допомогою звичайної пилки з дрібними зубами або на спеціальному верстаті. Матеріал подається також свердління, але тільки в безударному режимі.
Перфоровані керамічні блоки мають підвищену міцність, що в свою чергу дає можливість укладати на них плити перекриття. Цікавим є той факт, що місця стикування перекриттів немає необхідності утеплювати із зовнішнього боку, це можна зробити за рахунок половинної товщини блоків.
Чи необхідно утеплювати стіни з керамоблока?
Якщо зовнішні стіни товщиною 300 мм або менше, - Так, утеплювати обов'язково. Утеплювач - фасадна вата — напр. Техноніколь Технофас, або пінопласт 25-ї щільності.
Штукатурка будинку з керамоблоків
Для зовнішньої штукатурки - застосовуються цементні, вапняні і спеціальні штукатурки із застосуванням перліту (перліт - для кращої теплоізоляції).
Цементно-вапняна штукатурка на основі перліту Штукатурна суміш Baumit MPA 35L, Штукатурна суміш Baumit MVR Уні — з перлітом.
Для робіт всередині приміщення - гіпсові, вапняно-гіпсові суміші— напр. Knauf HP Start / HP Finish, Сатенгіпс / Ізогіпс.

Товари до даної статті

Сітка штукатурна скловолоконна для армування штукатурок, 50 м2

Сітка штукатурна скловолоконна для армування штукатурок, 50 м2

Сітка призначена для армування при шпаклювальних роботах , що перешкоджає появі тріщин. Застосовується як всередині так і зовні приміщення. Виго

Більше варіантів
за шт.

854.90грн за шт.

819.90грн/шт. оптова ціна

Полімін ПБ -75, для кладки газо- піноблоків, 25 кг

Полімін ПБ -75, для кладки газо- піноблоків, 25 кг

Клей для газо- піноблоків, для внутрішніх і зовнішніх робіт. Клей Полімін ПБ-75 призначений для зведення стін як всередині так і зовні з газо- і пі

244.90грн за шт.

241.70грн/шт. оптова ціна

Baumit MVR Uni, біла штукатурка цементна стартова (8-25 мм), 25 кг

Baumit MVR Uni, біла штукатурка цементна стартова (8-25 мм), 25 кг

Baumit MVR Uni - це полегшена модифікована штукатурна цементно-вапняна суміш на основі перліту і білого цементу, для нанесення механічним способом і в

259.70грн за шт.

248.90грн/шт. оптова ціна

Відгук про  "Тепла кераміка"

Написать отзыв